Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο, ο ρεπόρτερ του «Δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε αρχικώς στα επικίνδυνα στοιχεία που διαθέτει η Μάλμε στο παιχνίδι της, ενώ, σχολίασε και τα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο γεμάτο «οπλοστάσιο» του Ρουμάνου τεχνικού, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε αύριο τον Τισουντάλι στη θέση του φορ ερχόμενος από τον πάγκο. Όσον αφορά τους Τόμας Κεντζιόρα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τόνισε πως θέτουν γερή υποψηφιότητα για να μπουν στην ενδεκάδα.

Τέλος, αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου και τις φήμες γύρω από το ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό, Βάνια Ντρκούσιτς, ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ έχει τσεκάρει τον παίκτη και πως η ομάδα είναι υποχρεωμένη να είναι έτοιμη για ενίσχυση στα στόπερ καθώς ίσως υπάρξουν μέσα στον Αύγουστο εξελίξεις με Εκόνγκ και Κουλιεράκη. Όσον αφορά τον Μεϊτέ, τόνισε πως δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα, αλλά υπάρχει σημείο επαφής.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*