Δηλώσεις μετά τη φιλική ήττα του ΠΑΟΚ από τη Φίτεσε έκανε ο Γιάννης Μιχαηλίδης, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα είναι έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:



«Παίξαμε πολλές ημέρες εδώ πέρα, καθημερινά με διπλές προπονήσεις. Σίγουρα θέλαμε καλύτερα αποτελέσματα στα φιλικά, να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, αλλά παίζει ρόλο και η κούραση. Η ομάδα θα είναι έτοιμη όσο πιο κοντά γίνεται στο 100%. Σίγουρα δεν υπάρχει πολύς χρόνος, πρέπει να υπάρχει χημεία μεταξύ μας, για να δείξουμε μια εικόνα τελείως διαφορετική σε σχέση με τα φιλικά.

Εδώ ήρθαμε για να δουλέψουμε, βλέπουμε καθημερινή εξέλιξη, δεν υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παίκτες από πέρυσι, έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας, μπορεί να υπάρχει η κούραση, αλλά όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε και καλύτεροι, κάτι που δείξαμε και στο πρώτο ημίχρονο και στα δύο σημερινά φιλικά. Μπορεί το δεύτερο να ήταν διαφορετικά, αλλά φιλικά είναι και μας βοηθάνε για να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα επίσημα. Η ομάδα δουλεύει πολύ και πιστεύω πως θα είναι έτοιμη για τα επίσημα παιχνίδια της».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*