Το δεύτερο φιλικό του στο Χορστ της Ολλανδίας δίνει ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τη Χιμπέρνιαν (17:00, Novasports 2,bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) εν μέσω του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έδωσε το πρώτο του τεστ την Τετάρτη (03/07) και ήταν αρκετά θετικό. Κατάφερε να νικήσει με 2-1 την ΑΕΚ Λάρνακας, δείχνοντας μια καλή αγωνιστική εικόνα, όπως επίσης και ότι έχει τις βάσεις και δεν χρειάζεται να ξεκινήσει τη χρονιά του από το μηδέν.

Σκόρερ οι δύο Αυστριακοί, Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Μουργκ, με τον πρώτο να δίνει την ασίστ στο γκολ του συμπατριώτη του και είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, με την εικόνα του πρώτου μέρος να είναι ένα κλικ καλύτερη. Δεδομένα, ο 55χρονος θα επιθυμεί να δει την ίδια διάθεση από τους παίκτες του, συνυπολογίζοντας βέβαια πως τα πόδια τους αυτή την περίοδο είναι βαριά από την ένταση των προπονήσεων.

Υπενθυμίζεται πως το ντεμπούτο τους -έστω και σε ανεπίσημο ματς- έκαναν οι Μαντί Καμαρά και Αντώνης Τσιφτσής, που χρειάζονται όπως είναι απόλυτα λογικό και άλλο χρόνο προσαρμογής για να αφομοιώσουν στο 100% την αγωνιστική φιλοσοφία του Ρουμάνου τεχνικού.

Να σημειωθεί πως ούτε στο σημερινό ματς θα αγωνιστεί ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αφού και το πρωί της Πέμπτης (05/07) δούλεψε στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έχει μείνει στη Θεσσαλονίκη με άδεια μετά την παρουσία του στο Euro 2024 με την εθνική ομάδα της Σερβίας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*