Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Μάλτας σε φιλική αναμέτρηση, με τέσσερις ποδοσφαιριστές να μιλούν μετά το ματς για το ντεμπούτο τους με την Εθνική.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, ανέφερε πως «ήταν ένας πάρα πολύ όμορφος επίλογος μιας φανταστικής και ονειρικής χρονιάς, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία, τώρα θα ξεκινήσει μία νέα σεζόν με νέους στόχους, το κεφάλι κάτω, να συνεχίσω με την ίδια προσήλωση και την ίδια επιμονή που έδειχνα όλο αυτό το διάστημα και ας ελπίσουμε τα καλύτερα σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο».

Ακολούθησε ο συμπαίκτης του στους κυπελλούχους Ευρώπης, Ανδρέας Ντόη, που είπε πως «είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου, εύχομαι να έχω κι άλλες πολλές συμμετοχές και με πολλές επιτυχίες».

Τέλος, ο Χάρης Τσιγγάρας του ΠΑΟΚ τόνισε πως «είμαστε χαρούμενοι, κάθε παιδί ονειρεύεται να παίξει με την Εθνική», με τον γκολκίπερ της Λάτσιο, Χρήστο Μανδά, να προσθέτει ότι «ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, συνεχίζουμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*