Daily Archives: 23 Οκτωβρίου 2024

Για ό,τι καλύτερο κόντρα στην πανίσχυρη Μπερσίν ο Ολυμπιακός

Τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα συνεχίζει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται την τουρκική Μερσίν στο ΣΕΦ στις 18:30 για την τρίτη αγωνιστική.

Read More »

Παπαδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σε πιάνει τρέλα που δεν έχουμε ακόμη νίκη – Αξίζει πολλά αυτή η Εθνική»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για την… οξύμωρη πορεία του Λεβαδειακού, την παραίτησή του που δεν είχε γίνει δεκτή, αλλά και την Εθνική ομάδα όπως την έζησε από «μέσα».

Read More »

Δυάδα κορυφής εκτός Λεκανοπεδίου: Άρης και ΠΑΟΚ μάς «ταξίδεψαν» στην πιο τρελή σεζόν του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League τη δεδομένη στιγμή ανήκει σε δύο ομάδες με έδρα μακριά από την Αθήνα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια και την τρελή τρελή σεζόν 1987/88.

Read More »

Athens Kallithea: Τα εισιτήρια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό

Η Athens Kallithea έβγαλε ανακοίνωση για τα εισιτήρια των αναμετρήσεων με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.

Read More »

Οι θέσεις των Ελλήνων αθλητών στο world ranking μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ απλού

Η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης δημοσίευσε την Τρίτη τους πίνακες αξιολόγησης της νέας εβδομάδας κι υπολόγισε τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αυστρία.

Read More »

Επίδειξη δύναμης της Ferrari στο Τέξας με θριαμβευτή Λεκλέρ!

Κάλπασε στo Tέξας η Ferrari! Τα δυο ιταλικά μονοθέσια πρωταγωνίστησαν στις ΗΠΑ με τον Σαρλ Λεκλέρ να κόβει πρώτος το νήμα, αφήνοντας πίσω του τον Σάινθ και τρίτο τον Φερστάπεν με Red Bull!

Read More »

Σάρωσε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός!

Το 2/2 στην Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Παναθηναϊκός ο οποίος επικράτησε 15-6 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, δίνοντας συνέχεια στις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Read More »

Αποχωρεί από τα κορτ ο Τιμ

Ο Ντόμινικ Τιμ αποφάσισε να εγκαταλείψει τα κορτ του τένις στα 31 του μετά την ήττα του από τον Λουτσιάνο Νταρντέρι στη Βιέννη.

Read More »

Γκαρντίνι: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες»

Στην επίτευξη του να προκριθεί ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League βόλεϊ ανδρών στάθηκε ο Αντρέα Γκαρντίνι μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Μπρασόφ.

Read More »

Και τυπικά ο Θανάσης Κατσαρής είναι ξανά από την Τρίτη ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ μετά τις σχετικές αρχαιρεσίες του Ερασιτέχνη που διεξήχθησαν τη ίδια μέρα. Πλέον, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει η συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του «ασπρόμαυρου» ΑΣ. Σε σύνολο 320 ταμειακά τακτοποιημένων μελών που είχαν δικαίωμα ψήφου ψήφισαν 218, εκ των οποίων 217 έγκυρα κι ...

Read More »