Daily Archives: 16 Οκτωβρίου 2024

Στις «32» του Challenge Cup Γυναικών ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τα δύο σετ που χρειαζόταν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας στη Βουλγαρία και πέρασε στις «32» του Challenge Cup, καθιστώντας διαδικαστική τη συνέχεια της ρεβάνς.

Read More »

Η κλήρωση για ΠΑΟΚ, ΟΦΝΙ στους «32» του European Cup χάντμπολ γυναικών

Στα γραφεία της EHF έμαθαν την Τρίτη ΠΑΟΚ κι ΟΦΝΙ τους αντιπάλους τους στους «32» του European Cup χάντμπολ γυναικών.

Read More »

«Τιτανομαχία» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Σαμπαντέλ για μια θέση στην κορυφή

Ολυμπιακός και Σαμπαντέλ έχουν το βλέμμα τους στην πρώτη θέση του ομίλου και για να το καταφέρουν θα πρέπει να δώσουν μία «μάχη» μέχρι τελικής πτώσεως.

Read More »

Έτοιμοι για πρόκριση Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση στους «32» του Challenge Cup βόλεϊ γυναικών κι απομένει το βράδυ να το επιβεβαιώσουν κι επίσημα.

Read More »

Αδειάζει το απουσιολόγιο στον ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει κάποιους από τους παίκτες του να αρχίζουν να ανεβάζουν στροφές και να θέτουν υποψηφιότητα για να αγωνιστούν στο ματς με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι Μπάμπα (με μια μικρή επιφύλαξη) και Ζίβκοβιτς θα είναι παρόντες στο ...

Read More »

Με αμφίβολη τη συμμετοχή του Ρόκι Κρούζερ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Πόρτο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup (16/10, 20:15, ΕΡΤ3) ο ΠΑΟΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ εξακολουθεί να κινείται με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία για το διάστρεμμα α’ βαθμού που υπέστη στην αριστερή ποδοκνημική, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ...

Read More »