Daily Archives: 5 Οκτωβρίου 2024

Άρης-Λαμία: Τεστ αποδείξεων για τους «κίτρινους» στην… επιστροφή του Βόκολου

Με φόρα από τα δύο σερί νικηφόρα ντέρμπι, ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο να επιστρέφει στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Read More »

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Δοκιμασία για κορυφή και… απόσταση από τους ανταγωνιστές

Δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο, με έπαθλο την παραμονή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και την αξιοποίηση των όποιων απωλειών από το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, έχει η ΑΕΚ.

Read More »

Επέστρεψε στην εθνική Γεωργίας ο Λέβαν Σενγκέλια

Ο Λέβαν Σενγκέλια επέστρεψε και πάλι στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποιεί με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Read More »

Ατρόμητος-Βόλος: Για την επιστροφή στις νίκες

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Read More »

Η 3η αγωνιστική της Super League 2 ζωντανά και αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ

Οι αγώνες της Super League 2 ανεβάζουν ένταση και η 3η αγωνιστική αναμένεται απρόβλεπτη!

Read More »

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ 24 ώρες μετά την πικρή ήττα από την Στεάουα Βουκουρεστίου (03/10, 1-0) για την 2η αγωνιστική του Europa League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Τάσο Νικολόπουλο ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου! Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε αρχικά στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ασπρόμαυροι μπροστά από την αντίπαλη εστία: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και κυρίως ...

Read More »

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεχάσει, και γιατί όχι να δώσει απαντήσεις, αποτελεί για τον ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι στην έδρα του Λεβαδειακού στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Δεν είναι συνηθισμένο γεγονός τα τελευταία χρόνια ο «Δικέφαλος του Βορρά» να χάνει τρία σερί ματς και η διοίκηση επέλεξε να τιμωρήσει με πρόστιμο τους παίκτες για τις ήττες ...

Read More »