Daily Archives: 22 Σεπτεμβρίου 2024

Laver Cup: Ήττα στο διπλό για Τσιτσιπά-Ρουντ

Τσιτσιπάς και Ρουντ έχασαν εύκολα (6-1, 6-2) από τον Μπεν Σίλτον και τον Αλεχάντρο Ταμπίλο.

Read More »

Φιλική… ισοπαλία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φλοίσβο

Οι ομάδες βόλεϊ ανδρών Παναθηναϊκού και Φλοίσβου έδωσαν ένα ακόμα φιλικό πρεοτοιμασίας, με το ματς στο «Σοφία Μπεφόν» να τελειώνει ισόπαλο, με 2-2 σετ.

Read More »

Βαθμολογία: Ο Άρης… άφησε μόνο πρώτο τον ΠΑΟΚ – Ευκαιρία για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό μετά την ήττα του Ολυμπιακού!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού και το διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό επί του Βόλου!

Read More »

Stoiximan Super League: Με «πρέπει» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κόντρα σε Πανσερραϊκό και Athens Kallithea

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη και τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο, έχει ενδιαφέρον τι θα κάνουν ο Παναθηναϊκός με τον Πανσερραϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο και η ΑΕΚ παίζει με την Athens Kallithea.

Read More »

Πελεκίδης: «Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, χρειαζόμαστε χρόνο»

Στον χρόνο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να «δέσει» ως ομάδα στάθηκε ο Δημήτρης Πελεκιδης μετά την ήττα του «δικεφάλου» από τον ΟΦΝΙ στον τελικό του Σοπυερ Καπ χάντμπολ γυναικών.

Read More »

Κυρίαρχος και στη Σιγκαπούρη ο pole-man Νόρις – Καταστροφικές κατατακτήριες για Ferrari!

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε την πέμπτη του φετινή pole position στις κατατακτήριες της Σιγκαπούρης, με τον Μαξ Φερστάπεν να μένει 2 εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω του. Καταστροφή για τις δύο Ferrari!

Read More »

Διέλυσε την Αυστραλία και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου η Εθνική πόλο Νεανίδων

Πανηγυρικά στη ζώνη μεταλλίων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νεανίδων πόλο η Ελλάδα.

Read More »

Ο Δημήτρης Πελεκιδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον ΟΦΝΙ κι έχασε πολλά σουτ και ζήτησε δουλειά κι υπομονή για να έρθουν οι τίτλοι τη φετινή σεζόν. Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι χρειαζόμασταν χρόνο ως ομάδα, καθώς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά εύκολα λάθη και χάσαμε πολλά σουτ. Ξέρουμε που θέλουμε να ...

Read More »

Με τη διεξαγωγή των υπόλοιπων, τεσσάρων τον αριθμό, αναμετρήσεων συνεχίζεται και, φυσικά, ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στη Stoiximan Super League. Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τη νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο, έχει ενδιαφέρον τι θα κάνουν ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών Ολυμπιακό Στάδιο και η ΑΕΚ που παίζει στη ...

Read More »