Daily Archives: 20 Σεπτεμβρίου 2024

Αποσύρει τη φανέλα του Δενδρινού ο Πανιώνιος

Σπουδαία ενέργεια από την ΚΑΕ Πανιώνιος, αφού οι «κυανέρυθροι» στο ματς της τρίτης αγωνιστικής της GBL Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ θα αποσύρουν τη φανέλα του αείμνηστου Μάκη Δενδρινού.

Read More »

Ο Φάμπιο Μαρέσκα σφυρίζει το Άρης-Ολυμπιακός

Ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα θα διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης».

Read More »

ΑΕΛ: Ξεκαθαρίζει για Βοσνιάδη – Οι λόγοι που οδήγησαν στο «διαζύγιο» με Δερμιτζάκη

Μετά το απρόσμενο «διαζύγιο» με τον Παύλο Δερμιτζάκη, η ΑΕΛ καλείται να δείξει αντανακλαστικά για τον επόμενο τεχνικό, αφού πλησιάζει η πρεμιέρα της Superleague 2 με την Καβάλα, την Κυριακή εντός.

Read More »

Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο ο Τσαντίλας

Στον πρώτη ομάδα του Ατρομήτου θα αγωνιστεί ως επαγγελματίας για τα δύο επόμενα χρόνια ο Παναγιώτης Τσαντίλας, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη οι Περιστεριώτες.

Read More »

Αστέρας Aktor: Στην Τρίπολη ο Νιέζγκοντα, περνά από… τεστ Μακελελέ

Ο Asteras AKTOR κινείται για την απόκτηση του Πολωνού επιθετικού Γιάροζλαβ Νιέζγκοντα, που είναι ήδη στην Τρίπολη.

Read More »

Στην έβδομη αγωνιστική τα πρώτα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στην Α1 πινγκ πονγκ ανδρών και γυναικών

Πέντε σαββατοκύριακα θα περιλαμβάνει η κανονική περίοδος στις μεγαλύτερες διασυλλογικές κατηγορίες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Read More »

Η FIA προειδοποίησε για τις βρισιές των οδηγών: «Δεν είμαστε μουσική ραπ»

Τέλος στις βρισιές των οδηγών της Formula 1 θέλει να βάλει η FIA, ο πρόεδρος της οποίας, Μοχάμεντ Μπεν Σουλαγέμ, θεωρεί πως οι πιλότοι πρέπει να προσέχουν πως εκφράζονται.

Read More »

Μετακομίζει στην Τουρκία η Μπενέκου

Η Άλκηστις Μπενέκου αφήνει τον Εθνικό και το ελληνικό πόλο για να συνεχίσει την καριέρα της στη Γαλατάσαραϊ τη φετινή σεζόν, ώστε να μην αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα 30 της.

Read More »