Daily Archives: 29 Αυγούστου 2024

Από τη Β’ Εθνική θα επανεκκινήσει το βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ

Στη Β’ Εθνική βόλεϊ ανδρών θα ξεκινήσει τη νέα της προσπάθεια η ΑΕΚ, δηλώνοντας ως έδρα το «Απόστολος Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Read More »

Με δύο προπονητές τη φετινή σεζόν η Τσιμπόνα

Με δύο διαφορετικούς προπονητές, έναν στην Αδριατική Λίγκα κι έναν στο κροατικό πρωτάθλημα, θα πορευτεί τη φετινή σεζόν η Τσιμπόνα Ζάγκρεμπ.

Read More »

Συμφώνησε με Φούντα ο ΟΦΗ, την Πέμπτη στο Ηράκλειο!

Ο ΟΦΗ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος θα φτάσει στο Ηράκλειο την Πέμπτη (29/08) ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να παρουσιαστεί!

Read More »

Άνοιξε και η θύρα 5 για τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Λιβαδειά

Οι οπαδοί της ΑΕΚ εξαντλούν τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς με τον Λεβαδειακό, με συνέπεια να ανοίγει ακόμη μία θύρα.

Read More »

Οπαδικό επεισόδιο στο Περιστέρι: Οπαδός του Ατρόμητου επιτέθηκε σε 25χρονη φίλη του Παναθηναϊκού!

Κατά δήλωση του φερόμενου θύματος, ένας εκ των δύο δραστών είναι οργανωμένος οπαδός ομάδας και συγκεκριμένα του Ατρόμητου.

Read More »

Στην πρώτη εξάδα της κατηγορίας U11 ο Μαρκουλάκης στο Youth Contender πινγκ πονγκ της Σλοβενίας

Ένα πολύ θετικό πλασάρισμα φέρνει ήδη για την τριμελή αποστολή επίλεκτων αθλητών από τα Χανιά η πρώτη συμμετοχή στον θεσμό του World Table Tennis Youth Contender.

Read More »

Τα νέα φιλικά της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ

Με προπονήσεις και νέα φιλικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Read More »

Τέλος από τη Williams ο Στάρτζεαντ

Η Williams ανακοίνωσε κι επίσημα την Τρίτη την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Λάγκαν Σάρτζεαντ στο τέλος της φετινής σεζόν στη F1.

Read More »

Ανακοίνωσε Φελλά, Πέττα η ΑΕΚ

Στην ομάδα πόλο γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστούν τη φετινή σεζόν οι Ξένια Πέττα και Βιργινία Φελλά, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ερασιτεχνική.

Read More »