Daily Archives: 27 Αυγούστου 2024

Πονίτκα για Ράντονιτς: «Έχει κάνει πρόοδο μετά τον Παναθηναϊκό»

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον οποίο θα συνεργαστεί ξανά στην Μπαχτσεσεχίρ, μετά την κοινή τους θητεία στον Παναθηναϊκό.

Read More »

«Πρώτη» για Μπαΐνοβιτς στον ΟΦΗ

Με τον Φίλιπ Μπαΐνοβιτς να προπονείται κανονικά για πρώτη φορά, ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League κόντρα στον Βόλο.

Read More »

Βαθμολογία: Μόνοι στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 επί της Athens Kallithea FC.

Read More »

Τρεις Χανιώτες μετρούν δυνάμεις σε δύο Youth Contender με πρώτο σταθμό τη Σλοβενία

Νωρίς στη νέα περίοδο αρχίζουν οι αγωνιστικές δοκιμασίες στο εξωτερικό και για επίλεκτους πινγκπονίστες των μικρών κατηγοριών.

Read More »

Για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα που παρουσίασε στα πρώτα παιχνίδια του για τη φετινή σεζόν, μίλησε στην εκπομπή των καναλιών Novasports, «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης. Αφού τόνισε ότι καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη Αύγουστο, πρόσθεσε ότι ο «δικέφαλος του βορρά» θα μπορούσε να είχε πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μάλμε, αλλά τελικά δεν αποκλείστηκε από μία ομάδα που ...

Read More »

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε χθες στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι, συμφώνησε με τον διεθνή στόπερ από την Γκάμπια και απομένουν τα τυπικά με την Μπεσίκτας για τη μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό για συμβόλαιο 1+1 χρόνια, το οποίο θα ανανεωθεί αυτόματα από τη στιγμή ...

Read More »