Daily Archives: 22 Αυγούστου 2024

Σενγκούν: «Οι παίκτες του ΝΒΑ δεν θα ανέχονταν τον Ομπράντοβιτς»

Στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Άλπερεν Σενγκούν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Pazar Sohbeti».

Read More »

Δέλλας για το 3-0 με την ΑΕΚ: «Προφανώς και μας πειράζει, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από την εμφάνιση»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στους δημοσιογράφους μετά την προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη (21/08) και αναφέρθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ με σκορ 3-0 που πρέπει να αποτελέσει μάθημα για τη συνέχεια.

Read More »

Ο Άρης που θέλει τον χρόνο του, η ενθουσιώδης Λαμία και ο αέρινος Σαλαζάρ

O Kώστας Μιαούλης καταγράφει στο sport-fm.gr την εικόνα που αποκόμισε από αυτά που έδειξαν οι ομάδες κάτω από την πρώτη τετράδα στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Read More »

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τελευταία πριν την πρώτη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Read More »

Αρχές Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες για νέο ΔΣ στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Στις αρχές Οκτωβρίου 2024 θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης τις αρχαιρεσίες της για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Read More »

«Δύο στα δύο» για τον Ολυμπιακό στην Οχρίδα

Το «δύο στα δύο» στο τουρνουά χάντμπολ ανδρών της Οχρίδας σημείωσε την Τετάρτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε της Ντιναμό Πάντσεβο 28-27.

Read More »

Αλλάζει έδρα η Προ Ρέκο

Αφήνει το «Αντόνιο Φέρρο» κι αλλάζει έδρα η Προ Ρέκο μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Read More »

«Προελαύνει» στο US Open η Παπαμιχαήλ

Με εντυπωσιακό τρόπο, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ νίκησε 2-1 σετ την Αλίσια Παρκς και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του US Open τένις.

Read More »

Σε διεθνή τουρνουά βόλεϊ ο ΠΑΟΚ

Οι ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν και, στο πλαίσιο αυτό, θα δώσουν φιλικά σε Ελλάδα κι εξωτερικό μέσω διεθνών τουρνουά.

Read More »