Daily Archives: 9 Αυγούστου 2024

Μένει στη Φενέρ για 12η σεζόν ο Μαχμούτογλου

Η Φενέρμπαχτσε εξασφάλισε την παραμονή του αρχηγού της, καθώς ο Μελίχ Μαχμούτογλου ανανέωσε τη συνεργασία του μαζί της και για τη σεζόν 2024-25.

Read More »

Μία ανάσα από τον Βόλο ο Κόντε!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Πέδρο Κόντε (που «έπαιξε» και για τον Ηρακλή) βρίσκεται ο Βόλος.

Read More »

Επέστρεψε στον Πανιώνιο ο Ρόμπερτ Χουγκάζ

Ξανά στον Πανιώνιο ο Ρόμπερτ Χουγκάζ, αφού οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου άσου, ο οποίος είχε μετακομίσει στις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.

Read More »

Σύρραξη στο Ατρόμητος-ΟΦΗ μετά από επεισόδιο του Κίνι με τον Νέιρα (pics)

Μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Κίνι στον Νέιρα υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τους ψυχραιμότερους να «σβήνουν» το επεισόδιο.

Read More »

Παρελθόν από Λεβαδειακό ο Νικολιάς

Δεν θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό την καριέρα και την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Νικολιάς.

Read More »

Στο μέλλον του αναφέρθηκε στο «footmercato.net» ο Σουαλιτό Μεϊτέ. Ο Γάλλος χαφ -η περίπτωση του οποίου φαίνεται να χάνει εκ νέου έδαφος για τον ΠΑΟΚ– τόνισε ότι έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις, εξού και θέλει χρόνο για να αποφασίσει το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, εξήγησε πώς κριτήριο για την επιλογή του αποτελεί η Λίγκα αλλά και το οικονομικό σκέλος. ...

Read More »

Αρνητική τροπή, για δεύτερη φορά, φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Σουαλιό Μεϊτέ για τον ΠΑΟΚ. Τι κι αν η πλευρά του Γάλλου μέσου ήταν εκείνη που έριξε εκ νέου γέφυρες στον «Δικέφαλο του Βορρά» και έτσι μπήκε ξανά σε συζήτηση μαζί του η διοίκηση, εκείνος έδειξε για μία φορά κακή συμπεριφορά και τελειώνει το συγκεκριμένο ζήτημα. Το θέμα για ...

Read More »