Daily Archives: 30 Ιουλίου 2024

Κατάσχεση-μαμούθ ύψους 41 εκατ. ευρώ από τις ιταλικές αρχές στον ιδιοκτήτη της μπασκετικής Μονακό!

Σοβαρά μπλεξίματα με τον νόμο για τον ιδιοκτήτη της μπασκετικής Μονακό, Αλεξέι Φεντορίστσεφ, καθώς οι ιταλικές αρχές προχώρησαν σε κατασχέσεις ύψους 41 εκατ. ευρώ!

Read More »

Πήρε και τον Δόση ο Βόλος και τον παρουσίασε ο Αχιλλέας Μπέος Junior

Σε μια ακόμα ακόμα μεταγραφή προχώρησε σήμερα (29/07) ο Βόλος, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση και του μέσου Νίκου Δόση.

Read More »

Ανανέωσε με Δημητρακόπουλο ο Πανιώνιος

Στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ.

Read More »

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιουνγκ ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Άντριου Γιουνγκ.

Read More »

Μόνιμα στον ΠΑΟΚ η Μεντεσίδου

Για ένατη συνολικά χρονιά θα αγωνιστεί στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ η Μαρία Μεντεσίδου, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης.

Read More »

Τρία φιλικά με την Ελβετία για την Εθνική βόλεϊ γυναικών

Μετά από είκοσι μέρες διπλών προπονήσεων στο κλειστό της Μίκρας, έφτασε η ώρα για τις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις για την Εθνική βόλεϊ γυναικών.

Read More »

Μετακομίζει στη Σουηδία η Βάσια Γιαννακά από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η 20χρονη Ελληνίδα διεθνής εξτρέμ αφήνει τον ΠΑΟΚ για τη Βέκχο της σκανδιναβικής χώρας μετά από τρία χρόνια και τέσσερις τίτλους με τις «ασπρόμαυρες». Η Γιαννακά δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της οικογένειας της Βέκχο. Ανυπομονώ να μετακομίσω στην πόλη και να μπορέσω να αγωνιστώ στο ...

Read More »

Την προετοιμασία του για την αυριανή ρεβάνς με την Μπάνια Λούκα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League, ολοκληρώνει ο ΠΑΟΚ. Όπως έγινε γνωστό, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν σήμερα το πρωί (9:30) στη Νέα Μεσημβρία και το μεσημέρι (στις 13:00) θα υπάρξει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τον Στέφαν Σβαμπ. Η ...

Read More »