Daily Archives: 17 Ιουλίου 2024

Κι όμως παίζει ακόμα: Ανανέωσε με την Μπενεντέτο ο 41χρονος Ντελφίνο!

Ο 41χρονος Κάρλος Ντελφίνο δεν δείχνει καμία διάθεση να σταματήσει το μπάσκετ, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με την Μπενεντέτο, ομάδα της Α2 Ιταλίας.

Read More »

Βαριά ήττα για ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους

Την ήττα με σκορ 3-0 από την Μπέβερεν υπέστη ο ΟΦΗ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους.

Read More »

Αυτοί είναι οι αγώνες της πρεμιέρας της Stoiximan Super League

Δείτε τις επτά αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Read More »

Σύντομα στη χώρα μας για τον Asteras AKTOR o Μάρτιν Άνταμ!

H μεταγραφή του Μάρτιν Άνταμ στον Asteras AKTOR ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες, με τον Ούγγρο επιθετικό να αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για τους Αρκάδες.

Read More »

Παναθηναϊκός ΑΟ: Βγαίνουν την Τετάρτη (17/7) τα εισιτήρια διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα είναι από αύριο (17/7) στις 10 το πρωί οι κάρτες διαρκείας του Ερασιτέχνη, για όλα τα αθλήματα, ενόψει της νέας σεζόν.

Read More »

Έσωσαν τρία match points και πέρασαν στα προημιτελικά του Swiss Open τα αδέρφια Τσιτσιπά

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έκαναν τρομερή ανατροπή κόντρα στο δίδυμο Νικολάς Μπαριέντος/Λουκ Τζόνσον και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Swiss Open στο Γκστάαντ.

Read More »

Oι αντίπαλοι Παναθηναϊκού, Κηφισιάς και ΠΑΟΚ στο Challenge Cup – Περιμένει αντίπαλο στο CEV Cup ο Μίλων

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ & Κηφισιά, έμαθαν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στο Challenge Cup σε αντίθεση με τον Μίλωνα που θα χρειαστεί να περιμένει για να μάθει την ομάδα που θα κοντραριστεί στο CEV Cup.

Read More »

Ο ΠΑΟΚ τη σεζόν 2024/25 καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή! Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Δικεφάλου του βορρά, με το πρώτο ντέρμπι να είναι την 4η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: 1η ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 2η ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 3η Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 4η ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 5η Βόλος – ΠΑΟΚ ...

Read More »

Στην κλήρωση της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024-25 βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον θρίαμβο του «δικεφάλου του βορρά» στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και στις προσδοκίες της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά όσα δήλωσε το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Αναφορικά με την περσινή σεζόν, λέω Θεέ μου τι ...

Read More »