Daily Archives: 11 Ιουλίου 2024

Παρελθόν από Μπάγερν ο Μπόνγκα

Δεν θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου ο Αιζακ Μπόνγκα.

Read More »

Στον Βόλο ο Βιγιαφάνιες!

Σπουδαία μεταγραφή για τον Βόλο ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (10/07) την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες, χωρίς να γνωστοποιήσει την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Read More »

«Χτύπημα» με Φουρτάδο η Λαμία

Ο Γκουστάβο Φουρτάδο είναι η νέα σπουδαία μεταγραφική κίνηση της Λαμίας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Β’.

Read More »

Ατρόμητος: Έκλεισε και Μανσούρ, Αργυρίου – Τι ισχύει με Μπάκου

Παίκτες του Ατρομήτου πρέπει να θεωρούνται και οι Μανσούρ και Άγγελος Αργυρίου, με τον πρώτο να έχει εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Εστρέλα. Ψάχτηκε για Μπάκου, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει.

Read More »

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ νέων: Στο Μάλμε οι Εθνικές μας ομάδες

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων, της κορυφαίας στην ήπειρο ετήσιας διοργάνωσης πινγκ πονγκ, κινούνται οι Εθνικές ομάδες, με στόχο να κάνουν όσο γίνεται πιο αισθητή την παρουσία τους.

Read More »

Παραμένει στην ΑΕΚ και του χρόνου ο Τέπερ

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Νταν Τέπερ, που θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ ανδρών για άλλη μια χρονιά, ανακοίνωσε σήμερα (10/07) η ΑΕΚ.

Read More »

Ανανέωσε με Κωνσταντοπούλου ο Ολυμπιακός

Στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Ευτυχία Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με την ενημέρωση του Ερασιτέχνη.

Read More »

Χωρίς ιδρώτα στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον ο Τζόκοβιτς

Τα τέσσερα ζευγάρια των ημιτελικών του φετινού Γουίμπλεντον έκλεισαν μετά και την ολοκλήρωση των προημιτελικών της Τετάρτης, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να προκρίνεται χωρίς να ιδρώσει.

Read More »

Παραμένει στην προεδρία της ΕΣΑΠ ο Ταρνατόρος

Με τη συμμετοχή των δέκα ΤΑΑ που θα συμμετάσχουν στη Volley League 2024-2025 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η εκλογοαπολογιστική ΓΣ της ΕΣΑΠ, όπου εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος ο Παντελής Ταρνατόρος.

Read More »

Έπειτα από έναν χρόνο εκτός, ο Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ επέστρεψε και επίσημα στο ΝΒΑ, καθώς ανακοινώθηκε από τους Κλίπερς. Ωστόσο, για την εξέλιξη αυτή βοήθησε από την πλευρά του και ο ΠΑΟΚ, καθώς ο 24χρονος γκαρντ πέρασε μέρος της φετινής σεζόν και έτσι διατηρήθηκε σε αγωνιστικό ρυθμό. Για τον λόγο αυτό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχάρη τον Πόρτερ και του ...

Read More »