Daily Archives: 12 Ιουνίου 2024

Ανακοίνωσε τον Παλαιολόγο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Read More »

Συμφώνησε με Σαλούστρο ο Πανιώνιος

Ο Χρήστος Σαλούστος θα αποτελέσει το νέο απόκτημα του Πανιωνίου μετά την επιστροφή των «κυανέρυθρων» στη Stoiximan Basket League.

Read More »

Αστέρας Τρίπολης: Έβαλε deadline στην Ντεφένσα για Μιριτέλο – Αυτή είναι η τελική πρόταση!

Η παραμονή του Χουάν Μιριτέλο αποτελεί προτεραιότητα στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά τα παιχνίδια τακτικής της Ντεφένσα κάνουν τους ανθρώπους των Αρκάδων να βάλουν deadline στους Αργεντινούς να απαντήσουν.

Read More »

Τιμητική δεύτερη συμμετοχή της Τέρπου σε WTT Star Contender στη Σλοβενία

Νέα τιμητική συμμετοχή σε Star Contender, δηλαδή σε διεθνές τουρνουά της υψηλότερης βαθμίδας της World Table Tennis στα Contender, είχε η Ελισάβετ Τέρπου την Τρίτη.

Read More »

Η Ελλάδα επικράτησε 2-0 της Μάλτας σε φιλική αναμέτρηση, με τέσσερις ποδοσφαιριστές να μιλούν μετά το ματς για το ντεμπούτο τους με την Εθνική. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, ανέφερε πως «ήταν ένας πάρα πολύ όμορφος επίλογος μιας φανταστικής και ονειρικής χρονιάς, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που ...

Read More »

Για διπλό deal ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Metrosport». Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι «ασπρόμαυροι» τα δίνουν όλα για τον Μαντί Καμαρά, ενώ παράλληλα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σουαλιό Μεϊτέ μετά τη συμφωνία με την Μπενφίκα. Όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, σημειώθηκε ανατροπή στην υπόθεση του διεθνούς μέσου από τη Γουϊνέα, ο οποίος ...

Read More »