Daily Archives: 6 Ιουνίου 2024

Έγραψε ιστορία και προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam η Παολίνι!

Η Γιασμίν Παολίνι επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-1) της Μίρα Αντρέεβα, πανηγυρίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα της την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Roland Garros.

Read More »

«Λύγισε» τη Χάποελ και έκανε το πρώτο βήμα για τους τελικούς η Μακάμπι!

Έπειτα από ένα σκληρό ντέρμπι με πολλές εναλλαγές στο σκορ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε 89-82 της Χάποελ Ιερουσαλήμ και απέχει μία νίκη από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Read More »

«Το ποδόσφαιρο είναι για όλους»: O OΦΗ ξανά στο πλευρό της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας!

Ο ΟΦΗ επέλεξε να τιμήσει για μια ακόμη χρονιά τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και τον Μήνα Υπερηφάνειας και ντύθηκε στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Δείτε τη σχετική ανάρτηση του συλλόγου στα social media.

Read More »

Τέλος ο Κορακάκης από τον Ατρόμητο – Συνεχίζει στην ΑΕ Λεμεσού και στο πλευρό του Κόλμαν

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Γιώργος Κορακάκης, που θα συνεχίσει στην ΑΕ Λεμεσού ως άμεσος συνεργάτης του Κρις Κόλμαν.

Read More »

Ο Αστέρας στηρίζει εμπράκτως την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το ποστάρισμα του Αστέρα Τρίπολης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και η στήριξη του συλλόγου μέσα από τις φανέλες.

Read More »

Παναθηναϊκός ΑΟ: Αλλαγή ώρας της συζήτησης για τη Διπλή Ανάπλαση λόγω… μπάσκετ

Στις 4:00 μ.μ. την προσεχή Δευτέρα (10/06) θα διεξαχθεί τελικά η συζήτηση με θέμα το νέο γήπεδο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (05/06) ο Παναθηναϊκός ΑΟ, λόγω του τελικού που θα παίζει το τμήμα μπάσκετ.

Read More »

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Για το 1-1 με την ώθηση και των φίλων της η «Ένωση», για να… αγκαλιάσουν τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

Στο Κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας αναμετρώνται την Πέμπτη (6/6, 19:30) οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός, στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Handball Premier, με τους Πειραιώτες να προηγούνται 1-0.

Read More »

Τα highlights από την ήττα του Ολυμπιακού στα πέναλτι ενάντια στην Προ Ρέκο

Δείτε τις σημαντικότερες φάσεις από την ήττα του Ολυμπιακού στα πέναλτι στον ημιτελικό του Champions League με την Προ Ρέκο.

Read More »

Για κρούση των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον Μίλσον της Μακάμπι Τελ Αβίβ γράφουν στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανάρτηση του «Diario de Transferencias», τα δύο ελληνικά κλαμπ όχι μόνο έχουν ενδιαφέρον για τον 24χρονο εξτρέμ, αλλά το έχουν εκφράσει και επισήμως στην ομάδα του. Κάτι που, τουλάχιστον, από πλευράς «κιτρινόμαυρων» διαψεύδεται. Υπενθυμίζεται, δε, ότι ο Μίλσον -που είχε εντυπωσιάσει ...

Read More »

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί τον Νο1 στόχο της Σάλτσμπουργκ ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι δευτεραθλητές Αυστρίας έχουν βάλει εδώ και καιρό στο «στόχαστρό» τους τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν και να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι Αυστριακοί, λοιπόν, αναμένεται να επανέλθουν και να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση για ...

Read More »