Daily Archives: 3 Ιουνίου 2024

Πέταξαν εκτός τους περσινούς νικητές και προκρίθηκαν πανηγυρικά στον 3ο γύρο του Roland Garros οι Τσιτσιπάδες!

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πανηγύρισαν τεράστια πρόκριση στον 3ο γύρο του Roland Garros, επικρατώντας 2-1 σετ (4-6, 7-5, 6-3) των περσινών νικητών, Ιβάν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ.

Read More »

Ρούμπιο: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τη νέα σεζόν»

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του άφησε ο Ρίκι Ρούμπιο μετά το άδοξο τέλος της σεζόν για την Μπαρτσελόνα.

Read More »

Ατρόμητος: Στην Πτολεμαΐδα η προετοιμασία των «κυανόλευκων» – Με Παναιτωλικό και ΟΦΗ τα πρώτα φιλικά

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους καθώς και τις δύο πρώτες φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Read More »

Ανακοίνωσε Ριμπάνσκα ο Αλιμος

Στον Αλιμο θα αγωνιστεί την επομένη σεζόν η Νατάσα Ριμπάνσκα, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή η διοίκηση της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Read More »

Δυο μετάλλια για την ελληνική κολύμβηση στο «Mare Nostrum»

Ο Απόστολος Χρήστου ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο το μίτινγκ κολύμβησης «Mare Nostrum», κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο.

Read More »

Ιδανική πρεμιέρα και πρόκριση στον 2ο γύρο του Roland Garros για τα αδέρφια Τσιτσιπά!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο διπλό Ανδρών του Roland Garros Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, επικρατώντας 2-0 σετ των Ντενίς Μολτσάνοφ και Τζον-Πάτρικ Σμιθ!

Read More »

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. Ο ρεπόρτερ από την Θεσσαλονίκη αρχικά αναφέρθηκε στα θέματα που έχει δρομολογήσει ο Δικέφαλος του βορρά και στη συνέχεια στον Μάκη Γκαγκάτση. «Ο ΠΑΟΚ έχει δρομολογήσει αρκετά από τα θέματα που ήταν να κάνει γρήγορα, από αύριο μπορεί να έχουμε και οριστικές εξελίξεις. Από αύριο μπορεί να ...

Read More »

Σε συζητήσεις με τον Μαντί Καμαρά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως γράφει σήμερα η Live Sport. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο Αφρικανός μέσος βρίσκεται ψηλά στην «ασπρόμαυρη» λίστα, από τη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του. Άλλωστε, στα «θέλω» του Ρουμάνου πριν αφήσει τη Θεσσαλονίκη, μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ήταν ...

Read More »