Daily Archives: 2 Ιουνίου 2024

Τσιτσιπάς: «Σήμερα έπρεπε να κουνήσω αρκετά τον κ…λο μου – Να κάνω τον Αλκαράθ να νιώσει άβολα!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη νίκη επί του Ματέο Αρνάλντι, αλλά και για τον επικείμενο προημιτελικό του Roland Garros απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ.

Read More »

Άθλος Ορεστιάδας: Ανανέωσε με Μποζίδη

Για έναν ακόμη χρόνο στον Άθλο Ορεστιάδας ο Παναγιώτης Μποζίδης.

Read More »

Συνέτριψε την Μπεσίκτας και αγκάλιασε τους τελικούς Τουρκίας η Φενέρμπαχτσε!

Με «όπλο» την επίθεσή της, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε 98-72 της Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά και πλέον απέχει ένα βήμα για την πρόκριση στους τελικούς!

Read More »

Προ των πυλών της Λαμίας ο Σατσιάς για αντί-Βόκολος

O 46χρονος Κύπριος, πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και του Εθνικού Άχνας, Μαρίνος Σατσιάς, θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο της Λαμίας.

Read More »

Συνεχίζει στον Πανιώνιο ο Μιλεντίγιεβιτς

Την υπογραφή του σε συμβόλαιο επέκτασης 1+1 χρόνων με τον Πανιώνιο έβαλε ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς.

Read More »

Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στον Ατρόμητο ο Ταυλαρίδης

Την πρόσληψη του Στάθη Ταυλαρίδη ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Read More »

Νικηφόρα πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός στο Europe Trophy Grand Final ανδρών

Έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τελική 8άδα, θέλει να το ολοκληρώσει με πρωτιά στο γκρουπ, αλλά πρέπει να περιμένει και το σημερινό (01/06) δεύτερο ματς με τη Ροζνάβα.

Read More »

Ορίστηκε ο πρώτος τελικός Ολυμπιακός- ΑΕΚ στο χάντμπολ

Στις 19:30 την ερχόμενη Δευτέρα (03/06) προγραμματίστηκε ο πρώτος τελικός του χάντμπολ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Read More »

Ακόμη πιο βατό είναι το μονοπάτι του ΠΑΟΚ για τo νεοσύστατο League Phase του Champions League μετά την κατάκτηση του τίτλου από τη Ρεάλ. Η χθεσινοβραδινή εξέλιξη φέρνει τη Σαχτάρ απευθείας στην League Phase και από τις «καραμπόλες» οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφεύγουν μια ακόμη ομάδα με υψηλότερο συντελεστή από τους πιθανούς αντιπάλους τους στα playoffs. Μάλιστα, αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ...

Read More »

Το ελληνικό στοιχείο, με δύο ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ειδικά τη φετινή σεζόν στη Stoiximan Super League, ετοιμάζεται να ενισχύσει ο ΠΑΟΚ. Όπως γράφει σήμερα η Metrosport, απομένουν οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης και του Κωνσταντίνου Θυμιάνη από τον Πανσερραϊκό. Ο Έλληνας γκολκίπερ θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ντόμινικ Κοτάρσκι μετά την ...

Read More »