Home / Άλλα Σπόρ / Χατζηθεοδώρου: «Θεωρώ ότι ‘αυτοκτονήσαμε’»

Χατζηθεοδώρου: «Θεωρώ ότι ‘αυτοκτονήσαμε’»

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ «αυτοκτόνησε» κόντρα στην Ντούισμπουργκ κι έμεινε στην καταπληκτική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, στάθηκε στην απογοήτευση που επικρατεί, αλλά ζήτησε να συνεχίσουν τη δουλειά για τις εγχώριες διοργανώσεις και να φανούν δυνατοί.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι “αυτοκτονήσαμε”, αυτή η λέξη ταιριάζει στην περίπτωση και την περίσταση. Πραγματικά, κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κι ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έχει γίνει στο δεύτερο κι αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας μέσα στο παιχνίδι, σαφώς μας επηρέασε κι η άνοδος του αντιπάλου.

Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και, μαζί με αυτό, χάθηκε κι η πρόκριση. Υπάρχει στεναχώρια κι απογοήτευση, λογικά συναισθήματα για κάθε αθλητή και προπονητή, αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, ώστε να ολοκληρώσουμε το φετινό μας σύντομο ευρωπαϊκό ταξίδι να γυρίσουμε στην Ελλάδα και να δώσουμε όλες τις δυνάμεις για τις δύο διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Στον αθλητισμό υπάρχουν πολλές χαρές, αλλά και πολλές λύπες. Για εμένα, γιατί έχω ζήσει πολλές χαρές, αλλά και ακόμα περισσότερες λύπες, το πιο σημαντικό είναι όταν πέφτεις να ξανασηκώνεσαι. Αυτό είπα στα παιδιά, να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί από αυτή τη διαδικασία και θα επιστρέψουμε του χρόνου στο ίδιο σημείο κι ελπίζω ότι δεν θα χάσουμε την ευκαιρία την επόμενη φορά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*