Home / Tennis / Τσιτσιπάς: «Όλοι δίπλα στον άθλο της Εθνικής μπάσκετ – Να οδηγήσω τα παιδιά μακριά από την τοξικότητα»

Τσιτσιπάς: «Όλοι δίπλα στον άθλο της Εθνικής μπάσκετ – Να οδηγήσω τα παιδιά μακριά από την τοξικότητα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προετοιμάζεται για τις μονομαχίες που θα δώσει για το Davis Cup στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ για τη συνάντηση της Ελλάδας με τη Βραζιλία.



Ο Τσιτσιπάς παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο fantastic4hands και αναφέρθηκε στην Εθνική μπάσκετ και την τεράστια προσπάθεια που κάνει για να γυρίσει από τη Ρίγα με ένα μετάλλιο.

«Το μπάσκετ είναι μία μεγάλη μου αγάπη, το παρακολουθώ πάρα πολύ. Μάλιστα και ο Γιάννης μου έχει δώσει τους κωδικούς του για το NBA Channel και παρακολουθώ. Θα δούμε όλοι μαζί τον μεγάλο ημιτελικό και θα υποστηρίξουμε τα παιδιά σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα που δίνουν».



Επιπλέον αναφέρθηκε στην τοξικότητα των social media, αλλά και στην προσπάθεια που θέλει να κάνει για να βοηθήσει τα νέα παιδιά.

«Δεν ασχολούμαι πλέον με τα social media. Θέλω να δώσω ένα κίνητρο στα μικρά παιδιά για να βγουν από τα social media. Θέλω να κάνω και εγώ το δικό μου ρόλο και να βοηθήσω στην ψυχολογική υγεία τον παιδιών που επηρεάζονται μέσα σε αυτή τη γυάλα, έξω από τον πραγματικό κόσμο. Θέλω τα παιδιά να αφοσιωθούν περισσότερο στην πραγματική ζωή και να φτιάξουν το μέλλον τους μακριά από την τοξικότητα».



Ενώ τόνισε ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα τον νέο και ανακατασκευασμένο ΟΑΚΑ και σκέφτεται σοβαρά να συμμετάσχει ενεργά σε αυτό το project.



«Είναι συναρπαστικό να ξαναβρίσκομαι στο ΟΑΚΑ. Δεν υπήρχε παλιά ένα τέτοιο στάδιο και χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να παίξω εδώ. Ελπίζω να συνεχίσει η ανακαίνιση του και να γίνει ακόμη καλύτερο. Αυτή είναι μία απίστευτη ευκαιρία για τα νέα παιδιά να έχουν να παίζουν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Είναι κάτι που έλλειπε από εμένα στα πρώτα μου βήματα και με ενδιαφέρει πάρα πολύ να συμμετάσχω ενεργά σε αυτό το project».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*