Home / Άλλα Σπόρ / Τσεκάρει και στο σουηδικό Feeder τις δυνάμεις της η Παπαδημητρίου

Τσεκάρει και στο σουηδικό Feeder τις δυνάμεις της η Παπαδημητρίου

Στο Feeder της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στη Σουηδία, η Ελλάδα δεν θα έχει τρεις αθλήτριες, όπως συνέβη την περασμένη βδομάδα στο Παναγκιούριστε, αλλά μία, αφού θα πάρει μέρος η Μαλαματένια Παπαδημητρίου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν παρούσα και στη Βουλγαρία μαζί με την Ελισάβετ Τέρπου και τη Δήμητρα-Θωμαΐδα Τσεκούρα, αλλά το αξιοσημείωτο είναι ότι από το ξεκίνημα της νέας σεζόν έχει επιλέξει να τσεκάρει την αγωνιστική της κατάσταση μέσα από διαδοχικά Feeder. Στις 21/8, έκανε αρχή στο Όλομουτς και, πριν ακόμα συμπληρωθεί μήνας, θα έχει περάσει από τα αντίστοιχα τουρνουά του Μουσκάτ, του Παναγκιούριστε και του Χάλμσταντ.

Στη σουηδική πόλη η Παπαδημητρίου βρίσκεται από την Κυριακή και θα κυνηγήσει πάλι μόνο μέσα από το απλό γυναικών ένα θετικό αποτέλεσμα. Η «χάλκινη» Βαλκανιονίκης του διπλού γυναικών επρόκειτο ν’ αγωνιστεί τη Δευτέρα στον προκριματικό γύρο ως δεύτερο φαβορί, όμως τελικά είχε «bye» και βρέθηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό των «64». Εκεί, οι αγώνες αρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη κι η κλήρωση δεν έχει γίνει ακόμα.

Η ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΛΙΓΚΑ

Η Μαρία Χριστοφοράκη, σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας ομαδικού με τον Ολυμπιακό, συνεχίζει την αγωνιστική δράση παράλληλα με τις υποχρεώσεις της στη σουηδική ομοσπονδία και το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν στα δύο πρώτα ματς της Vaxtorps BOIS στην πρώτη εθνική κατηγορία της χώρας.

Εντός έδρας αγωνίστηκε η ομάδα της, παραχώρησε ισοπαλία 5-5 σετ στην Άνγκμπι SK κι ηττήθηκε 6-4 από τη Σπαρβάγκεν BTK. Η Χριστοφοράκη είχε στον πρώτο αγώνα ομαδικού δύο νίκες και μία ήττα στο απλό και μία ήττα στο διπλό και στον δεύτερο αγώνα μία νίκη και μία ήττα στο απλό.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*