Home / Μπάσκετ / Euroleague / Το sport-fm.gr στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στην εντυπωσιακή «ROIG Arena» της Βαλένθια

Το sport-fm.gr στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στην εντυπωσιακή «ROIG Arena» της Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε στις 21:30 ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την 33η αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας τη Βαλένθια, όπου με νίκη θα γιγαντώσει τις πιθανότητες του για το πλεονέκτημα της έδρας ενόψει των playoffs.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξίδεψε στην Ισπανία, δίχως τους Τζόσεφ, Λαρεντζάκη, Νετζηπογλου και Φαλ, ωστόσο, μαζί με την αποστολή της ομάδας βρίσκεται και οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης μαζί με τους υπεύθυνους για την ανακατασκευή του ΣΕΦ. Εκεί θα δουν την εντυπωσιακή «ROIG Arena» προκειμένου να πάρουν ιδέες για την ανακατασκευή του ΣΕΦ.

Το sport-fm.gr βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο της Βαλένθια και σας μεταφέρει πλάνα από το πρωινό shoot around της ομάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*