Home / Άλλα Σπόρ / Το συγκινητικό «αντίο» του Ολυμπιακού στον Δερβίση που αποχωρεί μετά από 12 χρόνια!

Το συγκινητικό «αντίο» του Ολυμπιακού στον Δερβίση που αποχωρεί μετά από 12 χρόνια!

Τίτλοι τέλους σε μια σχέση… ζωής με δεκάδες επιτυχίες και διακρίσεις ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (24/07).

Μετά από δώδεκα χρόνια στον Ολυμπιακό, όπου πανηγύρισε συνολικά 26 τρόπαια, ο Γιώργος Δερβίσης αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι και εξέδωσαν ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον διεθνή πολίστα για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο.

Να θυμίσουμε πως ο 29χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Τουρκία με την ομάδα της ΕΝΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:



«Μαγικό» ταξίδι 26 τροπαίων

12 χρόνια. 26 τρόπαια. Πάθος, άμυνες, γκολ. Ο Γιώργος Δερβίσης έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Από τη σεζόν 2010-11 έως το 2023-24, με δύο «διαλείμματα» (2013-14, 2016-17), ζήσαμε μαζί μεγάλες στιγμές, θριάμβους, με αποκορύφωμα το έπος της Γένοβας, την κατάκτηση του LEN Champions League, το 2018!

Το 2010, μόλις 16 ετών, φόρεσε για πρώτη φορά το ερυθρόλευκο σκουφάκι. Και αποχωρεί ως ένας εκ των πολιστών με τεράστια προσφορά στον Θρύλο!

Τα πήρε… όλα με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό: 11 πρωταθλήματα Ελλάδας, 11 Κύπελλα (11 νταμπλ), ένα ευρωπαϊκό και τρία Super Cup. Και κυρίως, «κέρδισε» την αγάπη του «ερυθρόλευκου» κόσμου.

Ένας σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος, που τίμησε το σκουφάκι του Θρύλου και έδωσε και την… ψυχή του στο νερό. Για το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

Ο Γιώργος Δερβίσης ολοκλήρωσε την επιτυχημένη «θητεία» του στην ομάδα πόλο Ανδρών του συλλόγου μας. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, θα είναι πάντα το «σπίτι» του, η δεύτερη οικογένειά του.

Γιώργο, σε ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις, για όσα ζήσαμε μαζί. Μόνο χαρές στη ζωή σου! Καλή επιτυχία στο νέο σου ταξίδι…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*