Home / Άλλα Σπόρ / Το πρόγραμμα του Γκιώνη μέχρι την αναχώρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το πρόγραμμα του Γκιώνη μέχρι την αναχώρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Όταν δεν έχουν κλείσει ακόμα όλες οι θέσεις για το Ολυμπιακό τουρνουά του πινγκ πονγκ αθλήματος (θα διεξαχθεί 27 Ιουλίου- 10 Αυγούστου στο «South Paris Arena 4»), η Ελλάδα γνωρίζει από τον περασμένο μήνα και το προ-Ολυμπιακό της Ευρώπης ότι εξασφάλισε όγδοη διαδοχική εκπροσώπηση στην σπουδαιότερη αθλητική εκδήλωση του πλανήτη.

Όπως στο Ρίο το 2016 και στο Τόκιο το 2021, έτσι και τώρα αποτυπώνει ο τεράστιος Γκιώνης αυτή την ξεχωριστή στιγμή κι ετοιμάζεται να γράψει και ο ίδιος ιστορία, καθώς μπαίνει στο τοπ κλαμπ των μόλις τεσσάρων Ελλήνων που θα έχουν από έξι παρουσίες σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο σπουδαίος αμυντικός συνεχίζει την προετοιμασία του και στο τραπέζι και σε φυσική κατάσταση κι έχει κανονίσει το πρόγραμμά του μέχρι την αναχώρηση για τη γαλλική πρωτεύουσα. Η επόμενη αγωνιστική του δραστηριότητα θα είναι για την πολωνική Λίγκα.

Θα φύγει για τη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης την ερχόμενη Τετάρτη και θα ενσωματωθεί στην Μπογκόρια Γκρότζισκ, ενόψει του τελικού του πρωταθλήματος, ο οποίος θα γίνει στις 22/06 στη Βαρσοβία. Αντίπαλος και φέτος θα είναι η Ντζιάλντοβο.

Στις 23 του μήνα, ο Γκιώνης θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Α1 εθνικής κατηγορίας. Θ’ ακολουθήσει μικρή ξεκούραση και την 01/07 θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις σε δυνατούς ρυθμούς.

Στις 8 Ιουλίου ο Γκιώνης θ’ αναχωρήσει για το ένα από τα δύο δυνατά προπονητικά καμπ στο εξωτερικό, όπου είναι προσκεκλημένος μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Βατσακλή.

Πρώτα έρχεται η συγκέντρωση προετοιμασίας στο Ντίσελντορφ, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του οποίου ότι είχε προπονηθεί για λίγες ημέρες και πριν από το προ-Ολυμπιακό τουρνουά του Σεράγεβο, ξανά με πρόσκληση από τους Γερμανούς διοργανωτές.

Η συνάντηση στο Ντίσελντορφ θα διαρκέσει μια βδομάδα κι, από εκεί, ο Γκιώνης κι ο Βατσακλής θα μεταβούν στη Δανία και το εντυπωσιακό Ολυμπιακό Κέντρο του Μπρόντμπι για νέα συγκέντρωση προετοιμασίας.

Αυτή την οργανώνει η ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Δανίας και οι δύο, βεβαίως, γίνονται ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων και θα συγκεντρώσουν προκρινόμενους αθλητές από διάφορες χώρες. Στο κοντινό παρελθόν κι ο Γκιώνης κι άλλοι Έλληνες διεθνείς έχουν βρεθεί για προετοιμασία στο Μπρόντμπι.

Ο Γκιώνης θα επιστρέψει από τα καμπ στις 20/7, θα συνεχίσει ι τις προπονήσεις του στην Αθήνα και μετά από λίγες ημέρες θ’ αναχωρήσει για το Παρίσι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*