Home / Άλλα Σπόρ / Τίτλος κι άνοδος στη γαλλική Pro B για τη Χάβρη των Κωνσταντινόπουλου, Σγουρόπουλου

Τίτλος κι άνοδος στη γαλλική Pro B για τη Χάβρη των Κωνσταντινόπουλου, Σγουρόπουλου

Οι National κατηγορίες επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Γαλλίας είναι τα διασυλλογικά πρωταθλήματα από την τρίτη έως την πέμπτη κατηγορία της χώρας, στα οποία μετέχουν κάθε χρόνο πολλοί Έλληνες και βγάζουν την αγωνιστική τους ποιότητα.

Οι αγωνιστικές στη δεύτερη φάση των διοργανώσεων τέλειωσαν τον Μάιο και, μετά από λίγο καιρό, διεξήχθησαν τα πλέι οφ για τις ομάδες της National 1 που διεκδικούσαν την άνοδο, όπως και για ομάδες που ήδη είχαν εξασφαλίσει την προαγωγή από τις επόμενες δύο κατηγορίες κι απλά έπαιζαν για την κατάταξη.

Από αυτή τη διαδικασία προέκυψαν οι δύο βασικές ειδήσεις για τους Έλληνες «ξενιτεμένους». Ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος κι ο Γιάννης Σγουρόπουλος κατ’ αρχάς αναδείχτηκαν πρωταθλητές στη National 1 με τη Χάβρη 1 και πανηγύρισαν την άνοδο στη δεύτερη επαγγελματική Λίγκα, τη λεγόμενη Pro B.

Επίσης, ο Στράτος Δαμιανής πανηγύρισε την εξασφάλιση της συμμετοχής στη National 2 της επόμενης χρονιάς με τη Σεν Ντενί 2. Στα πλέι οφ πλασαρίστηκαν στις θέσεις 5-8, αλλά ήδη οι συμμετέχουσες ομάδες είχαν πετύχει την άνοδο και τα έξτρα ματς έγιναν τυπικά για να βγει ο πρωταθλητής της National 3 από όλα τα γκρουπ.

Γενικά, οι Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε όλα τα επίπεδα των συγκεκριμένων κατηγοριών ήταν και φέτος κάτι λιγότεροι από 20. Εκτός από τους προαναφερόμενους, ήταν ακόμα οι Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Τάσος Ρηνιώτης, Νίκος Αντωνιάδης, Γιάννης Βλοτινός, Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης, Ζήσης Δουκέρης, Δημήτρης Κορδούτης, Γιάννης Μπόσκοβιτς, Κωνσταντίνος Λυκοστράτης, Σωκράτης Γιαννούτσος, Γιάννης Παπαδάκης, Ελισάβετ Τέρπου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Αλίκη Κιούφη και Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*