Home / Stoiximan Super League / Τέλος ο Κουτεντάκης από ΟΦΗ, οδεύει προς Χανιά

Τέλος ο Κουτεντάκης από ΟΦΗ, οδεύει προς Χανιά

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αποτελεί ο Τίτος Κουτεντάκης, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το διαζύγιο με τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος χαφ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας, έχοντας αγωνιστεί επίσης σε ΠΑΟΚ Β και Μακεδονικό, ενώ με την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ κατέγραψε 7 συμμετοχές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κουτεντάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Super League 2 και τα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τίτο Κουτεντάκη.

Ο Τίτος αποτελεί γέννημα – θρέμμα της ομάδας μας και είναι μεγάλη χαρά για εμάς το γεγονός ότι ένα παιδί που προέρχεται από τα τμήματα Ακαδημίας, επέστρεψε στον ΟΦΗ το 2023 και μαζί ζήσαμε όλη την πορεία προς τον τελικό τον περασμένο Μάιο.

Τίτο σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας σου! Ο ΟΦΗ θα είναι πάντα η οικογένειά σου!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*