Home / Stoiximan Super League / Τέλος ο Κορακάκης από τον Ατρόμητο – Συνεχίζει στην ΑΕ Λεμεσού και στο πλευρό του Κόλμαν

Τέλος ο Κορακάκης από τον Ατρόμητο – Συνεχίζει στην ΑΕ Λεμεσού και στο πλευρό του Κόλμαν

Αποχώρησε από το τεχνικό τιμ του Ατρομήτου ο Γιώργος Κορακάκης και συνεχίζει στην Κύπρο.

Η ομάδα του Περιστερίου αποχαιρέτησε τον 48χρονο, που αποτέλεσε τον άμεσο συνεργάτη των Κόλμαν και Ίλιτς τη φετινή σεζόν, ενώ ανέλαβε και χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ατρομήτου, ο Κορακάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕ Λεμεσού, ως ο άμεσος συνεργάτης του Κρις Κόλμαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Το ”ευχαριστώ” της ομάδας μας στον Γιώργο Κορακάκη και στα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ που αποχωρούν.

Η οικογένεια του Ατρόμητου θα ήθελε να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες στον Γιώργο Κορακάκη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ΑΕ Λεμεσού.

Ο Γιώργος Κορακάκης, ανεξάρτητα από τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται, θα αποτελεί για πάντα μία ζωντανή ιστορία του Ατρόμητου, τον οποίο έχει υπηρετήσει τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως προπονητής

Από το 2018 και έπειτα, από όταν επέστρεψε στον Ατρόμητο, ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών (2018 – 2022) και του προπονητή της Κ17, ενώ εν συνεχεία διετέλεσε και προπονητής της Κ19.

Από τον Νοέμβριο του 2020 αποτέλεσε τον άμεσο βοηθό του Κρις Κόλμαν στην πρώτη ομάδα, ρόλο που είχε μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν με προπονητή τον Σάσα Ίλιτς, ενώ δήλωσε πάντα ”παρών” όταν χρειάστηκε για τον ρόλο του πρώτου προπονητή.

Ο Γιώργος Κορακάκης θα είναι πλέον ο άμεσος βοηθός του Κρις Κόλμαν στην ΑΕ Λεμεσού και όλη η οικογένεια του Ατρόμητου τους εύχεται μια επιτυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί για την προσφορά τους τους Αντώνη Κουρή (προπονητής φυσικής κατάστασης), Χρήστο Μακρυγιάννη (Αναλυτής) και Μάρκο Γκαρόφαλο (προπονητής τερματοφυλάκων), που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας την προσεχή σεζόν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*