Home / Ευρώπη / Ρούμπιο: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τη νέα σεζόν»

Ρούμπιο: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τη νέα σεζόν»

Αμφίβολο είναι αν ο Ρίκι Ρούμπιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται τη νέα σεζόν, όπως δήλωσε μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ στα ημιτελικά των playoffs. Ο 33χρονος γκαρντ μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο εκτός δράσης λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας επέστρεψε στα παρκέ τον Φεβρουάριο.

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει του χρόνου. Δεν θέλω να πάρω κάποια απόφαση εν θερμώ, αλλά πρώτα θέλω να καθαρίσει το κεφάλι μου για λίγες εβδομάδες και να αξιολογήσω τα πάντα. Δεν ήταν εύκολα… Τώρα είναι δύσκολο να αποφασίσω», ανέφερε ο 33χρονος άσος.

«Το να μπαίνεις σε μια ομάδα μεσούσης της περιόδου και να μην είσαι στο 100% δεν είναι εύκολο. Δεν παρουσιάστηκα ακριβώς όπως περίμενα, αλλά δεν είχα και μεγάλες προσδοκίες», πρόσθεσε ο Ρούμπιο, που σε 27 εμφανίσεις είχε 5,3 πόντους 4,2 ασίστ, 3,3 ριμπάουντ, 1,3 κλεψίματα και 1,7 λάθη σε 18,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Παράλληλα, άφησε αιχμές και για τη διαιτησία των τελικών. «Αν θέλουμε να έχουμε μια από τις καλύτερες λίγκες στον κόσμο, θα πρέπει να είναι υψηλό το επίπεδο από κάθε άποψη. Δεν πιστεύω πως η διαιτησία ήταν υψηλού επιπέδου, αλλά δεν κατηγορώ τους διαιτητές για το 3-0», είπε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*