Home / Stoiximan Super League / Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Δοκιμασία για κορυφή και… απόσταση από τους ανταγωνιστές

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Δοκιμασία για κορυφή και… απόσταση από τους ανταγωνιστές

Την πρώτη της δοκιμασία ως προπορευόμενη της Stoiximan Super League -και μάλιστα με αξιόλογο αντίπαλο- δίνει απόψε η ΑΕΚ. Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και κυρίως από το γεγονός ότι την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, η «Ένωση» θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της εκεί. Και με διπλό επί του Παναιτωλικού να συνδυάσει δυο πράγματα:

Αφενός ότι θα πάει στη διακοπή ως πρωτοπόρος και αφετέρου ότι θα το κάνει έχοντας αυξημένη διαφορά από έναν εκ των Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού (ή και τους δυο σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι).

Μπορεί λοιπόν να μην είναι ξεκάθαρο πόσοι και ποιοι από τους απόντες των προηγούμενων αγώνων θα είναι διαθέσιμοι (Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Λαμέλα, Μαρσιάλ επανήλθαν μεσοβδόμαδα στις προπονήσεις), αλλά με εμφάνιση αντίστοιχη του ντέρμπι πιθανότατα θα αποφευχθεί απώλεια σαν την οδυνηρή περσινή στο Αγρίνιο.

Όχι ότι θα είναι εύκολο βέβαια (όπως απέδειξαν οι προηγούμενες γκέλες με Λαμία και Athens Kallithea). Διότι οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη αφενός δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αφετέρου θεωρούνται δικαίως από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος: Μένοντας αλώβητοι στο «Καραϊσκάκη», φεύγοντας με το διπλό από το Ηράκλειο επί του ΟΦΗ και φτάνοντας να φιγουράρουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας πριν το αποψινό ματς.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Στάγιτς, Παντελάκης, Σιέλης, Μαυρίας, Πέρες, Μπουζούκης, Λιάβας, Ρόα, Λομόνακο, Ντίας

ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Περέιρα, Ελίασον, Κοϊτά, Πινέδα, Πιερό

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πουλικίδης

ΒΟΗΘΟΙ: Κορώνας, Τριανταφύλλου

4ος: Τσιμεντερίδης

VAR: Τσακαλίδης-Κατσικογιάννης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*