Home / Ευρώπη / Οριστικό: «Κλείδωσε» στην Παρτίζαν ο Κάρλικ Τζόουνς!

Οριστικό: «Κλείδωσε» στην Παρτίζαν ο Κάρλικ Τζόουνς!

Στην Παρτίζαν ανήκει οριστικά ο Κάρλικ Τζόουνς!

Ο 26χρονος γκαρντ με καταγωγή από το Νότιο Σουδάν είναι και τυπικά παίκτης της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς πέρασε η προθεσμία για την ενεργοποίηση του NBA out.

Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 25η Ιουλίου και αφού δεν ήρθε πρόταση από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Τζόουνς θα παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της ομάδας του Βελιγραδίου.

Στο μεταξύ, μέχρι πρότινος υπήρξε ενδιαφέρον για τον 26χρονο από ομάδες του ΝΒΑ, αλλά οι προσφορές τους αφορούσαν σε two-way συμβόλαιο. Κάτι που δεν… ανησυχούσε ιδιαίτερα την Παρτίζαν, καθώς ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο παίκτης, ώστε να κάνει χρήση του ΝΒΑ out, αφορούσε μόνο σε εγγυημένο συμβόλαιο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Συνεπώς, ο Κάρλικ Τζόουνς είναι παίκτης της Παρτίζαν, με την οποία έχει συμφωνήσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Προς το παρόν ο παίκτης είναι με την εθνική ομάδα του Σουδάν, για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, του Παρισιού.

Μέχρι πρότινος στην καριέρα του, ο 26χρονος έχει παίξει κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ σε G League και ΝΒΑ με Μάβερικς, Νάγκετς και Μπουλς, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Γκόλντεν Μπουλς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*