Home / sport-fm.gr ΘΕΜΑ / Οι σκάουτερ του Big-5 σκίζουν τα πτυχία τους: Οι παίκτες των μικρομεσαίων που ξεχωρίζουν στην έναρξη του πρωταθλήματος!

Οι σκάουτερ του Big-5 σκίζουν τα πτυχία τους: Οι παίκτες των μικρομεσαίων που ξεχωρίζουν στην έναρξη του πρωταθλήματος!

Η εκκίνηση της φετινής Stoiximan Super League, τουλάχιστον ως προς τις επτά πρώτες αγωνιστικές, μας έχει προϊδεάσει για ένα πρωτάθλημα, το οποίο μέχρι το τέλος θα μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις και… κάμποση δόση αγωνίας! Οι 14 ομάδες μπορεί να μην έχουν ακόμη «δέσει», αρκετές από αυτές έχουν ήδη προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική τους ηγεσία, ενώ άλλες έχουν προβληματίσει με την απόδοσή τούς.

Σε αυτά τα 49 πρώτα ματς, που έχουν διεξαχθεί, ωστόσο, έχουν ξεχωρίσει και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν ανήκουν στο επονομαζόμενο Big-5, αλλά δεδομένα στο μέλλον θα μπορούσαν να απασχολήσουν κάποια από τις ομάδες του συγκεκριμένου «μπλοκ».

To sport-fm.gr επικεντρώθηκε σε 5 συγκεκριμένους παίκτες των «μικρομεσαίων» ομάδων, οι οποίοι έχουν μπει με… φόρα στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκινώντας την απόσβεση και προβληματίζοντας τα τμήματα σκάουτινγκ των «μεγάλων», που δεν τους εντόπισαν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*