Home / Stoiximan Super League / Ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και το restart του Ολυμπιακού

Ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, και το restart του Ολυμπιακού

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η 6η «στροφή» της Stoiximan Super League. Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν δύο ντέρμπι, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη και το βράδυ θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια η αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Οι δύο «Δικέφαλοι» βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και, όπως είναι φυσικό, είναι εκείνες που θέλουν να βρεθούν στην κορυφή μετά στο τέλος της βραδιάς. Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός μετά από τρία άσχημα αποτελέσματα θέλει να ξεκινήσει την αντεπίθεσή του, αρχής γενομένης από το σημερινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ ακολουθεί (για το πρωτάθλημα) το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πριν από την επόμενη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Το «τριφύλλι», από τη μεριά του, θέλει να κάνει τη ζημιά μέσα στην έδρα της ΑΕΚ, να πλησιάσει τις υψηλότερες θέσεις και να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα ψυχολογίας, αφού την Πέμπτη κάνει τη δική του πρεμιέρα στο Conference League απέναντι στη Μπόρατς και έρχεται το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*