Home / Stoiximan Super League / Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε, έστω και αν ακόμη είναι στο 60%»

Νικολακόπουλος: «Μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε, έστω και αν ακόμη είναι στο 60%»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ανατροπή που υπήρξε άλλο ένα σαββατοκύριακο στην κορυφή της βαθμολογίας στη Stoiximan Super League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε καλή την αγωνιστική για τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που κάλυψε τη διαφορά από την ΑΕΚ και την αύξησε κατά 11 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό.

Είπε, επίσης, ότι το πιο σημαντικό είναι πως εδώ και έναν μήνα μοιάζουν οι Πειραιώτες να αρχίζουν να βρίσκουν μία σταθερότητα στα αποτελέσματά τους (νίκες σε Σέρρες, Ηράκλειο και με Παναιτωλικό και ισοπαλίες με Λεβερκούζεν και ΠΑΟΚ), αλλά και να δείχνουν πιο αποτελεσματικοί εσχάτως.

Σχολίασε, παράλληλα, πως είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό να έχει τον Ποντένσε σε πιο υψηλές στροφές, έστω στο 60% στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή, καθώς δίνει άλλη ομορφιά αλλά και άλλη ουσία στο παιχνίδι της ομάδας επιθετικά, με την προσδοκία βέβαια να αυξήσει τις στροφές του ο Πορτογάλος προσεχώς.

Τέλος, απατώντας σε σχετικό ερώτημα, είπε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια αποδείχθηκε ότι ενδείκνυται η χρησιμοποίηση δύο επιθετικών σε αντίθεση με ό,τι έχουμε δει στα πιο «μεγάλα» παιχνίδια.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*