Home / Αυτοκίνητο / F1 / Μια μαρμότα που έχει εξελιχθεί σε ατραξιόν του GP Καναδά παραλίγο να οδηγήσει σε ατύχημα τους Σάινθ και Χάμιλτον!

Μια μαρμότα που έχει εξελιχθεί σε ατραξιόν του GP Καναδά παραλίγο να οδηγήσει σε ατύχημα τους Σάινθ και Χάμιλτον!

Μετά το Grand Prix του Μονακό, το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζεται αυτό το τριήμερο (7-9/06) στον Καναδά και στην ιστορική πίστα «Gilles Villeneuve» του Μόντρεαλ!

Τις τελευταίες ημέρες, οι μαρμότες που ζουν κοντά, αλλά και μέσα στα γρασίδια και τις χωμάτινες επιφάνειες της πίστας έχουν γίνει viral, με τους πιλότους όλων των ομάδων να φωτογραφίζονται κατά τη διάρκεια της αναγνωριστικής βόλτας μαζί με αυτά τα γλυκά μικρά τρωκτικά.

Άλλωστε και κατά το παρελθόν, τα ζωάκια αυτά έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλάκις σε Grand Prix της Formula 1.

Ωστόσο, σήμερα, λίγο έλειψε να δημιουργήσουν ένα σοβαρό ατύχημα, όταν κατά τη διάρκεια των δεύτερων δοκιμών και μάλιστα μετά από έντονη βροχόπτωση που έκανε την πίστα να γλιστράει, μία από τις μαρμότες της περιοχής έκανε την βόλτα της στο οδόστρωμα πάνω σε μια στροφή!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Κάρλος Σάινθ της Ferrari να φρενάρει απότομα για να το αποφύγει, με τον Λιούις Χάμιλτον που ακολουθούσε να… πλακώνεται στα φρένα, γλιτώνοντας τελευταία στιγμή μια σφοδρή σύγκρουση!

GP Καναδά: Παραλίγο ατύχημα Σάινθ-Χάμιλτον λόγω εισβολής μαρμότας στην πίστα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*