Ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Γιάννης Σγουρόπουλος κι ο Γιώργος Σταματούρος θα πάρουν μέρος στο World Table Tennis Feeder της Πάρμα που αρχίζει το ερχόμενο Σάββατο κι ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τετάρτη. Κι οι τρεις συμμετείχαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο εναρκτήριο διήμερο της Α1 Εθνικής κατηγορίας, ήδη έχουν δώσει πολλά ματς και σε ξένα διασυλλογικά πρωταθλήματα και τώρα θα τσεκάρουν την κατάστασή τους σε δύσκολο διεθνές τουρνουά.
Οι αθλητές του Ολυμπιακού, οι Σγουρόπουλος και Σταματούρος, μεταβαίνουν την Παρασκευή στη γειτονική χώρα, καθώς θ’ αρχίσουν την προσπάθειά τους από τα προκριματικά.
Ο Γκιώνης του Παναθηναϊκού θα πάει στην Ιταλία την Κυριακή γιατί βρίσκεται απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Μαζί του θα είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Βατσακλής.
Οι πρωταθλητές μας θ’ αγωνιστούν μόνο στο απλό, ωστόσο με τη μετακίνηση στην Ιταλία έρχεται στον νου η διπλή επιτυχία σε WTT Feeder στην ίδια χώρα στα τέλη του 2023. Στην Μπιέλα τότε ο Γκιώνης είχε καταφέρει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο απλό, αλλά και στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη.
Η ιστοσελίδα της WTT αναφέρει πως 39 αθλητές μπήκαν κατευθείαν στο ταμπλό στην Πάρμα κι άλλοι 64 θα περάσουν από την προκριματική διαδικασία.
SportSite.gr Αθλητικά νέα, ειδήσεις