Πανιώνιος που έπαιξε για την ιστορία του, Κηφισιά που τραβάει τα… μαλλιά της! Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο «Ζηρίνειο», η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο δεν κατάφερε να κουνήσει πλεκτό παρότι είχε δύο δοκάρια και πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να μένουν στη «λευκή» ισοπαλία.
Λίγη ώρα μετά το ματς, η Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τον Ιστορικό για το γεγονός πως έπαιξε δυνατά εναντίον της για την ιστορία και τη βαριά φανέλα της, αφήνοντας αιχμές για άλλες ομάδες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:
«Μόνο περηφάνια νιώθουμε για τη συνεχή τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες και οι προπονητές της ομάδας μας, από την πρώτη μέρα της φετινής σεζόν. Παλεύουν σε κάθε παιχνίδι, με όλες τους τις δυνάμεις, κόντρα στις αντιξοότητες και τις συνεχείς δυσκολίες που προκύπτουν.
Στα Playoffs η Κηφισιά έχει αντιμετωπίσει αντιπάλους οι οποίοι -ο καθένας για τον δικό του λόγο- έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους εναντίον μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να κόψουν βαθμούς από την ομάδα μας.
Για την περίπτωση όμως του Πανιωνίου, οφείλουμε να τον συγχαρούμε και να δηλώσουμε τον σεβασμό μας, γιατί τόσο στο παιχνίδι εναντίον της Καλαμάτας, όσο και εναντίον της Κηφισιάς έπαιξε για την ιστορία και τη βαριά φανέλα του. Κάτι για το οποίο άλλωστε δεν υπήρχε καμία απολύτως αμφιβολία!
Μόνο έτσι το ποδόσφαιρο μπορεί να προοδεύσει, να αναπτύσσεται και να ελκύει περισσότερο κόσμο στα γήπεδα.
Για μας δεν αλλάζει κάτι εξαιτίας του σημερινού αποτελέσματος.
Πιστεύουμε απόλυτα στις δυνατότητες της ομάδας! Την επόμενη βδομάδα έτσι κι αλλιώς θα παίζαμε για τη νίκη, στον τελικό κόντρα στην -μεγάλη μας φετινή αντίπαλο- Καλαμάτα.
Ανεξαρτήτως συνθηκών και βαθμολογικής κατάστασης.
Ανυπομονούμε για το παιχνίδι στην Καλαμάτα, για τον μεγαλύτερο αγώνα της χρονιάς, που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την άνοδο στην Super League…».