Home / Stoiximan Super League / Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ πάει με λιγότερη πίεση στην Τούμπα – Ο Νίκολιτς ίσως αναστήσει και τον Γκρούγιτς»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ πάει με λιγότερη πίεση στην Τούμπα – Ο Νίκολιτς ίσως αναστήσει και τον Γκρούγιτς»

Η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει όρθια από τις Σέρρες επικρατώντας 4-0 του Πανσερραϊκού, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ανεβαίνοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Κώστας Κέτσετζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εμφάνιση του Μπαρναμπάς Βάργκα, αλλά και για το ντέρμπι «Δικεφάλων» της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα.

Αρχικά ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως ο Βάργκα είναι δυνατός και αρκετά γρήγορος για το κορμί του. Έβαλε το γκολ και ξεκλείδωσε ένα ματς που θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΑΕΚ. Έβαλε γκολ ο Γκρούγιτς και ποτέ δεν ξέρεις, ίσως ο Νίκολιτς καταφέρει να αναστήσει και αυτόν.

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο προπονητής στάθηκε πολύ και στην τρομερή παρουσία του κόσμου στις Σέρρες, που δημιούργησε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Η ΑΕΚ πλέον πάει στην Τούμπα με λιγότερη πίεση, καθώς δεν υπάρχει καταστροφικό αποτέλεσμα.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*