Home / Μπάσκετ / Euroleague / «Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από την επιστροφή του στις νίκες στη Euroleague, όμως ο Nτουέιν Μπόλντγουϊν, με ένα «τρελό» σουτ στο φινάλε, χάρισε τη νίκη στη Φενέρμπαχτσε στο Telekom Center Athens στο εξωφρενικό ματς ανάμεσα στις δυο τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Οι «πράσινοι» είχαν ξανά την αμέριστη στήριξη των οπαδών τους οι οποίοι τραγουδούσαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν ήταν… μόνοι!

Μαζί τους, ήταν και ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος «συνελήφθη» από κάμερα στο γήπεδο να τραγουδά το αγαπημένο του σύνθημα, κάτι που είχε κάνει και την περασμένη σεζόν μετά το Game 5 με την Εφές, στα playoffs, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Άμπου Ντάμπι.

Μάλιστα ο Όσμαν, προσπάθησε να… μυήσει και τον Τι Τζέι Σορτς, στο συγκεκριμένο σύνθημα, ψελλίζοντάς το δίπλα του!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*