Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Γενικός αρχηγός ο Ντάσιος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Γενικός αρχηγός ο Ντάσιος στον ΠΑΣ Γιάννινα

Από ποδοσφαιριστής… γενικός αρχηγός. Ο Γιώργος Ντάσιος είναι ο νέος γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα κάτι που ανακοίνωσε η ομάδα. Ο Ντάσιος έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας για περίπου 15 χρόνια, ενώ τη σεζόν 2019-20 είχε διατελέσει και διευθυντής ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γιώργου Ντάσιου ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού.

Ο Γιώργος Ντάσιος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την σεζόν 2019-2020 όταν και κατείχε την θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, έχοντας γράψει ιστορία ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα για 15 χρόνια αποτελώντας μάλιστα και αρχηγός του.

Καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια μας Γιώργο!

Ο νέος γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στο www.pasgiannina.gr τονίζοντας:

«Η χαρά είναι μεγάλη που επιστρέφω στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και όλοι μαζί να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε ο ΠΑΣ να επιστρέψει στην Super League, εκεί που δικαιωματικά ανήκει!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*