Home / Stoiximan Super League / Βελτιωμένη εικόνα για τον ΟΦΗ παρά την ήττα από την Μπέρσχοτ

Βελτιωμένη εικόνα για τον ΟΦΗ παρά την ήττα από την Μπέρσχοτ

Βελτιωμένος σε σχέση με την ήττα από την Μπέβερεν την περασμένη Τρίτη, αλλά σαφώς ανέτοιμος ακόμα, εμφανίστηκε ο ΟΦΗ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί βελγικού εδάφους, χάνοντας 3-1 από την Μπέρσχοτ.

Παίζοντας κόντρα στην ομάδα του Βελγίου, η οποία έδινε την πρόβα τζενεράλε της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ στο 28′ με τον Ισέκα, ενώ, είχαν και άλλες ευκαιρίες και για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 39′, με ένα μακρινό σουτ οι Βέλγοι ισοφάρισαν σε 1-1, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα στο 69′ και 90+3′, εκμεταλλευόμενοι φυσικά και την κόπωση, αλλά και τις αλλαγές που έκαναν στην ενδεκάδα τους οι Κρητικοί.

H ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης, Ισέκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σωτηρίου, Μπρεσάν, Χνάρης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Γαγιέγος, Κουτεντάκης, Θεοδοσουλάκης, Χιμένεθ, Φανουράκης και Φαϊτάκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*