Home / Stoiximan Super League / Αστέρας Τρίπολης: Το έντονο πρέσινγκ στη Ντεφένσα και η εβδομάδα που μπορεί να αποδειχτεί κρίσιμη για Μιριτέλο!

Αστέρας Τρίπολης: Το έντονο πρέσινγκ στη Ντεφένσα και η εβδομάδα που μπορεί να αποδειχτεί κρίσιμη για Μιριτέλο!

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο Αϊντίν Ρέτζιτς αποτελεί την πρώτη μεταγραφή, ενώ συζητήσεις με πιθανούς στόχους πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ σε όλες τις γραμμές. Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε και το ταξίδι του Μίλαν Ράσταβατς στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσει ορισμένα παιχνίδια και να τσεκάρει διάφορους μεταγραφικούς στόχους.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν μόνο τα νέα ονόματα στη λίστα των Αρκάδων, αλλά και ένα «παλιό» για το οποίο θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μείνει στην Τρίπολη. Ο λόγος φυσικά για τον Χουάν Μιριτέλο, με τον Αργεντινό στράικερ να προέρχεται από εξαιρετική σεζόν και να αποτελεί έναν παίκτη πάνω στον οποίο οι «κιτρινομπλέ» θέλουν να χτίσουν την ομάδα τους.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Αστέρα και Ντεφένσα είναι συνεχείς. Το τελευταίο διάστημα οι επαφές έχουν ενταθεί, παρότι οι συζητήσεις κυλούν εδώ και μερικούς μήνες, αλλά η χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί. Το πρέσινγκ των Αρκάδων προς το κλαμπ από την Αργεντινή είναι έντονο με σκοπό να επιτευχθεί συμφωνία, αλλά η επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας έχει κάνει τους ανθρώπους της Ντεφένσα να αλλάζουν διαρκώς τα οικονομικά τους «θέλω», ανεβοκατεβάζοντας την τιμή.

Ο Αστέρας προσανατολίζεται στο να αγοράσει τουλάχιστον το 70% των δικαιωμάτων του Μιριτέλο, αλλά όπως σε κάθε περίπτωση με ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική, τα πράγματα είναι περίπλοκα. Διότι εκτός από το ποσό που ζητά ο σύλλογος που ανήκει ο παίκτης, εμπλέκονται και ατζέντηδες που θέλουν να επωφεληθούν από το deal. Το ποσό των 700 χιλ. ευρώ που προσφέρεται από την ομάδα της Τρίπολης δεν το λες και μικρό, με τη συμφωνία να μην είναι μακριά αλλά να μην έχει επιτευχθεί κιόλας.

Η εβδομάδα που θα διανύσουμε από αύριο θα είναι κρίσιμη, όπως φαίνεται, για τον Αστέρα. Υπάρχει η αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές τελικά θα δώσουν τα χέρια, κάτι που θα είναι και απόρροια του έντονου πρέσινγκ των Αρκάδων, οι οποίοι αυτή τη στιγμή παίζουν μόνοι τους αφού η Λέγκια Βαρσοβίας αποσύρθηκε από την περίπτωση. Έμαθαν πως ο «Μίρι» θέλει να συνεχίσει στον Αστέρα και μοιάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή και ο ίδιος να επιλέξει κάτι άλλο. Αυτή είναι η προτεραιότητά του και μόνο σε περίπτωση που ναυαγήσει η επιστροφή του στην Τρίπολη θα αρχίσει να διαπραγματεύεται με άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*