Home / Stoiximan Super League / Αστέρας Τρίπολης: Ετοιμάζει τριπλό χτύπημα με Τσιντώτα, Άλχο και Τριανταφυλλόπουλο

Αστέρας Τρίπολης: Ετοιμάζει τριπλό χτύπημα με Τσιντώτα, Άλχο και Τριανταφυλλόπουλο

Μπροστά τις… μηχανές στα μεταγραφικά βάζει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες είχαν προχωρήσει μέχρι σήμερα σε μία κίνηση, αποκτώντας τον Αϊντίν Ρέτζιτς ως ελεύθερο από την Σλόγκα Μερίντιαν για την ενίσχυση στον άξονα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Αστέρα προχωράνε σε τριπλό χτύπημα και σύντομα θα φτάσουν τις τέσσερις μεταγραφές στο παζάρι. Αρχικά, οι «κιτρινομπλέ» έφτασαν σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Νίκο Παπαδόπουλο στην εστία και θα καλύψει το κενό του Αντώνη Τσιφτσή που οδεύει στον ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, στον Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν άλλες δύο κινήσεις. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μόλις λύσει το συμβόλαιό του με την Γκόρνικ Ζάμπρζε αναμένεται να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για να υπογράψει με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς. Ο έμπειρος στόπερ δεν θα είναι ο μοναδικός κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί, αφού θα γίνει κίνηση για τουλάχιστον έναν ακόμη πρώτης γραμμής.

Παράλληλα, στον Αστέρα κλείνουν και τη μεταγραφή του Νικολάι Άλχο. Ο διεθνής με τη Φινλανδία δεξιός μπακ αποχώρησε από τον Βόλο μετά από μια διετία και θα συνεχίσει στην Τρίπολη, με την περίπτωση του Λευτέρη Λύρατζη να φαίνεται πως ναυαγεί και να προκρίνεται αυτή του Άλχο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*