Home / Stoiximan Super League / Αστέρας Τρίπολης: Έβαλε deadline στην Ντεφένσα για Μιριτέλο – Αυτή είναι η τελική πρόταση!

Αστέρας Τρίπολης: Έβαλε deadline στην Ντεφένσα για Μιριτέλο – Αυτή είναι η τελική πρόταση!

Τον σχεδιασμό της νέας σεζόν προχωρά ο Αστέρας Τρίπολης, έχοντας εντοπίσει αρκετούς από τους μεταγραφικούς στόχους του. Ωστόσο, πέραν των διάφορων υποθέσεων που δουλεύονται, οι Αρκάδες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Ντεφένσα Χουστίθια για την αγορά και παραμονή του Χουάν Μιριτέλο.

Ο Αργεντινός στράικερ επιθυμεί να μείνει στην ομάδα και το έχει διαμηνύσει στο κλαμπ που ανήκει, αλλά τα δεδομένα διαφοροποιούνται από μέρα σε μέρα. Σας είχαμε ενημερώσει προσφάτως πως το πρέσινγκ των «κιτρινομπλέ» προς τη Ντεφένσα είναι έντονο, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου από τη «χώρα του τάνγκο» επιλέγουν να παίξουν διάφορα παιχνίδια τακτικής.

Αυτό έχει φέρει προβληματισμό και… εκνευρισμό στους Αρκάδες, αφού βλέπουν αρκετά πράγματα που είχαν αρχικά ειπωθεί και συμφωνηθεί να μην τηρούνται, ενώ διαρκώς τα ποσά που πρέπει να δαπανήσει ο Αστέρας ολοένα και ανεβαίνουν. Βλέπετε, οι διαπραγματεύσεις στη Λατινική Αμερική είναι πάντα δύσκολες και απρόβλεπτες, μιας και συνχά-πυκνά μπλέκονται διάφορα πρόσωπα.

Το sportfm.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε τη Ντεφένσα ότι η τελευταία πρόταση που τους έχει κάνει, είναι και η οριστική. Πρόκειται για ένα ποσό λίγο πάνω από τις 700 χιλ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Μια πρόταση αρκετά μεγάλη για ένα ελληνικό κλαμπ που βρίσκεται εκτός του big-5, αλλά και μια συμφέρουσα προοπτική για τη Ντεφένσα, η οποία σε μελλοντική πώληση του 24χρονου θα λάβει το 30% των χρημάτων.

Παρόλα αυτά, οι Αργεντίνοι εξακολουθούν να ανεβάζουν τα ποσά, τα οποία γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα ελέω και των απαιτήσεων των ατζέντηδων. Ο Αστέρας, λοιπόν, αποφάσισε να βάλει deadline στη Ντεφένσα ως το τέλος της εβδομάδας ώστε να απαντήσουν σε αυτή την πρόταση. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να επιστρέψει στην Τρίπολη και πιέζει από τη μεριά του, αλλά το κλαμπ του έχει… μουλαρώσει!

Εν αναμονή της τελικής απόφασης της Ντεφένσα Χουστίθια… Εφόσον η απάντηση είναι αρνητική, τότε οι «κιτρινομπλέ» θα στραφούν σε άλλη περίπτωση για την ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ!

Τα μεταγραφικά δεν σταματούν εδώ, αφού ο Αστέρας κοιτάζει και διάφορους Έλληνες ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο ενίσχυσης του κορμού με παίκτες από την εγχώρια αγορά. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που εξετάζεται σοβαρά για να επιστρέψει στην Τρίπολη, αλλά οριστικό deal δεν υπάρχει. Όπως και το όνομα του Παναγιώτη Τσιντώτα έχει παίξει για την ενίσχυση στον άσσο, ψάχνοντας έναν κίπερ που θα ανταγωνιστεί με τον Νίκο Παπαδόπουλο τη θέση του βασικού κίπερ της νέας σεζόν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*