Home / Άλλα Σπόρ / Ανανέωσε με Κερλίδη ο ΠΑΟΚ

Ανανέωσε με Κερλίδη ο ΠΑΟΚ

Παραμένει χαντμπολίστρια του ΠΑΟΚ η Έλενα Κερλίδη. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 24χρονη εξτρέμ για έναν ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Έλενα Κερλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα εξτρέμ, γεννημένη το 2000 και με ύψος 178cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στα ασπρόμαυρα, προερχόμενη από την περυσινή σεζόν με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έλενα Κερλίδη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίζω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του “δικεφάλου” και θα ανήκω για άλλη μία χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Μετά από μία απαιτητική, πρωτόγνωρη και πετυχημένη χρονιά με την κατάκτηση των Σούπερ Καπ και Κυπέλλου Ελλάδος, είμαι έτοιμη να ξεκινήσω την καινούργια σεζόν με μεγαλύτερη όρεξη και πάθος.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το προπονητικό stuff και πιο συγκεκριμένα τον Δημήτρη Χασεκίδη και Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη την οποία συνεχίζουν να δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι μία καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της οικογένειας του ΠΑΟΚ, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*