Home / Stoiximan Super League / Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Αθανασίου: «Η σημασία της παρουσίας Πελίστρι και Σφιντέρσκι στο Μουντιάλ για τον Παναθηναϊκό»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, ο οποίος από Τρίτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις με φόντο τα playoffs του πρωταθλήματος, μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός τράβηξε πολύ μεγάλο κουπί, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος της σεζόν, έχοντας παιχνίδια στο Κύπελλο, το πρωτάθλημα και το Europa League και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτό το ρεπό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κατά τα άλλα περιμένουμε να τεθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί, με τον Ερνάντεθ να τον προτιμά στη συγκεκριμένη θέση, να επιστρέψει και ο Γέντβαϊ, και αν δεν έχει αυτούς τους δύο θα υπάρχει πρόβλημα και ο Πάλμερ-Μπράουν θα επιστρέψει μετά το Πάσχα. Από τους διεθνείς, σε εθνικό αλλά και συλλογικό επίπεδο, θα έχει ενδιαφέρον τι θα κάνει η Πολωνία του Σφιντέρσκι και αν θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο το ερχόμενο καλοκαίρι. Καταλαβαίνουμε πως όταν υπάρχει ένα Μουντιάλ είναι μία πολύ καλή βιτρίνα να πάρει μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως και με τον Πελίστρι που θα συμμετάσχει με την Ουρουγουάη», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*