Home / Άλλα Σπόρ / ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Για το 1-1 με την ώθηση και των φίλων της η «Ένωση», για να… αγκαλιάσουν τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Για το 1-1 με την ώθηση και των φίλων της η «Ένωση», για να… αγκαλιάσουν τον τίτλο οι «ερυθρόλευκοι»

Το δεύτερο παιχνίδι στους τελικούς της Handball Premier διεξάγεται το απόγευμα της Πέμπτης (6/6, 19:30), με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Κλειστό του Ιωνικού ΝΦ (ο οποίος της παραχώρησε το γήπεδο, ένεκα αδυναμίας διεξαγωγής του αγώνα στο «Γ. Κασιμάτης»). Σε μια ιστορική επιστροφή του τμήματος χάντμπολ του «δικεφάλου» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα (3/6) οι «ερυθρόλευκοι» -που έχουν πλεονέκτημα έδρας, με τη σειρά να κρίνεται στις τρεις νίκες- έκαναν το 1-0 επικρατώντας 25-23 στην Ηλιούπολη. Σε μια αναμέτρηση με φινάλε-θρίλερ (οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μέχρι και με έξι γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν) και παράπονα και από τις δύο ομάδες για το κομμάτι της διαιτησίας.

Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδος -με την ώθηση και των φίλων τους που αναμένεται να κατακλείσουν το κλειστό- στοχεύουν στη νίκη ώστε να ισοφαρίσουν και να ψάξουν εν συνεχεία το break. Από την άλλη, βεβαίως, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το 2-0 και έπειτα να τελειώσουν τη σειρά στην έδρα τους.

Να σημειωθεί ότι ο 3ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (10/6, 17:30) στο «Γ. Χαλκίδης» της Νίκαιας, καθώς για το συγκεκριμένο ματς ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ΚΓ Ηλιούπολης.

Δείτε εδώ τον πρώτο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*