Home / Stoiximan Super League / Έκλεισε και έρχεται το σαββατοκύριακο για τον ΟΦΗ ο Τιάγκο Νους

Έκλεισε και έρχεται το σαββατοκύριακο για τον ΟΦΗ ο Τιάγκο Νους

Μια… ανάσα από την ολοκλήρωση της απόκτησης του Τιάγκο Νους από την Αρχεντίνος Τζούνιορς βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί τα βρήκαν σε όλα με τον σύλλογο της Αργεντινής για τον δανεισμό του 23χρονου δεξιού εξτρέμ, διατηρώντας μάλιστα και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, υπάρχει και προφορική συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα μεταβεί στο Ηράκλειο μέσα στο σαββατοκύριακο ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το θέμα του Άρβιντ Μπρόνσον, ο ΟΦΗ παύει να ασχολείται με την περίπτωση του 25χρονου θηριώδους στόπερ της Μίαλμπι, αφού οι απαιτήσεις των Σουηδών στην οψιόν αγοράς που θα τοποθετούντο στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, κρίθηκαν πολύ υψηλές από τον ελληνικό σύλλογο.

Τέλος, σημερινά δημοσιεύματα στο Περού ήθελαν την ομάδα του Ηρακλείου να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 32χρονου μεσοεπιθετικού, Κριστιάν Κουέβα, ο οποίος και κυκλοφορεί ελεύθερος από τον περασμένο Φλεβάρη, όταν και αποχώρησε από την Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο, ο παίκτης φαίνεται πως δεν εξετάζεται από τον ΟΦΗ, που έχει στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυσή του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*