Home / Stoiximan Super League / Άνετη πεντάρα του Ατρομήτου στον Αστέρα Καισαριανής

Άνετη πεντάρα του Ατρομήτου στον Αστέρα Καισαριανής

Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου και μοιράζοντας τον χρόνο μεταξύ πολλών παικτών, ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα με 5-0 του Αστέρα Καισαριανής σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο του Περιστερίου.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν εξαιρετικά ανώτερη από τον αντίπαλό της και έφτασε σε ευρεία επικράτηση, με τα γκολ των Καλοσκάμη, Τσακμάκη, Τζοβάρα, Καρλίτος και Μπάκου.

Ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα από πολύ νωρίς, στο 5′, με τον Καλοσκάμη να εκμεταλλεύεται την αδυναμία των φιλοξενούμενων να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους. Στο 35′ ο Τσακμάκης έγραψε το 2-0 με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζοβάρας έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0. Στο 82′, ο Καρλίτος με δεξί πλασέ από κοντά έβαλε το τέταρτο γκολ του, ενώ το τελικό 5-0 έγραψε με αριστερό σουτ ο Μπάκου στο 90′.

Η αρχική σύνθεση του Ατρόμητου: Χουτεσιώτης, Μουντές, Τσακμάκης, Σταματούλας, Πομόνης, Καραμάνης, Μίχορλ, Βρακάς, Γιουμπιτάνα, Τζοβάρας, Καλοσκάμης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*